Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan yeni kabinenin yeni bakanları, AK Parti grup toplantısında milletvekillerinin tebriklerini kabul etti.

Başbakan Davutoğlu'na İlk Tebrik Gizligider'den...

AK Parti, 26. Dönem'in Meclis'teki ilk grup toplantısını yaptı. Grup toplantısı öncesinde salona gelen yeni kabine üyeleri milletvekillerinin tebriklerini kabul ederken, grup toplantısı öncesinde en çok ilgiyi şüphesiz Başbakan Davutoğlu gördü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 26.Dönem yeni kabinede yer alacak Bakanlara ilk Tebrik AK parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider' den geldi...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider , 1 Kasım Erken genel seçimleri sonrası düzenlenen ilk grup toplantısında ilk olarak AK Parti genel başkanı ve Başabakan Davutoğlu nu elini sıkarak tebrik eden ilk Milletvekillerinden oldu....

Omuzlarımızdaki yük arttı...
 “1 Kasım seçim çalışmalarında halkımıza vaatlerde bulunduk” diyen AK parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, AK Parti’nin bir ideoloji partisi olmadığını, hizmetleri ile halkın gönlüne giren bir siyaset anlayışını benimsediğini söyledi. Gizligider, “Biz hizmet ederek AK Parti olarak sahadayız. Daha güçlü olmamız için seçimde verdiğimiz her sözün takipçisi olacağız ve daha çok çalışacağız. Halkımız 1 Kasım’da Nevşehir'de bize tarihi bir zafer yaşattı. Aldığımız 62.8 oy ve 3 milletvekilini meclise göndermemiz, omuzlarımızdaki yükü bir kat daha arttırdı. Halkın bize duyduğu güvene layık olmak için daha fazla çalışmamız gerekir. Elde edilen bu başarının sorumluluğu ile sürekli halkımızın yanında, onların dertleriyle dertlenip, sürekli yanlarında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi."