Milletvekili Gizligider Enderun (ART) Fm de radyo programına katıldıktan sonra Nevşehir Basınının özel ricasını kıramayarak Nevşehir Basınıyla bir mini futbol maçı oynadı.

Gizligider ülke ve Nevşehir gündeminin yoğunluğu içinde Nevşehir basınıyla sahada boy gösterdi.
Önce Nevşehirspor un Nar tesislerine gelerek Nevşehirsporlu futbolculara başarı dileği ve moral veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider daha sonra yerel basınla sahada maç yaptı.

Siyasi Arena ile Futbol sahası arasında ortak noktalarında olduğunu belirten Gizligider herşeyden önce 7 den 77 ye tüm halkımıza sağlık için spor yapmalarını önerdi.Çok şükür hükümetimiz olarak Nevşehirimize çok güzel Spor kompleksleri kazandırıldığının altını çizen Gizligider,Sağlıklı diri bir yaşantı için Sporu büyük önem arz ettiğini sporun yaşının olmadığını da ifade ederek yoğun proğramları arasında fırsat bularak spor yapmaya özen ve gayret gösterdiğini dile getirdi.


Yaklaşan Yerel Seçim sürecinde yoğun programlar sonrası araya sıkıştırdığı Futbol karşılaşmasıyla Nevşehir Basının gönlünü alan Milletvekili Gizligider e "FİB HABER MERKEZİ" olarak teşekkür ediyoruz...