GİZLİGİDER: “OYLAR BİZE EMANET”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider bayram boyunca katıldığı ilçe, belde, köy ve sivil toplum temsilcileriyle seçim çalışmaları ve bayramlaşma törenleri sonrası Genel Merkez görevlisi olarak seçim için Avrupa yolcusu.
Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının kullandıkları oy pusulalarının Berlin, Kopenhag, Stockholm ve Londra kentlerinden alınarak YSK’na tesliminde oluşturulan Saklama ve Ulaştırma komisyonunda görevli olan Gizligider, 04-06 Ağustos tarihleri arasında TBMM genel kurul çalışmalarına katılamayıp yurt dışında bu görevi gerçekleştirecek.


İl ve ilçelerde bayramlaşma yoğundu
Gizligider, Ramazan Bayramını yoğun program ve ziyaretlerle geçirdi. İlk gün AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan AK Partili Vekil, ardından Nevşehir Valiliği’nin düzenlediği bayramlaşma programına katılarak, resmi kurum ve kuruluşlar, STK temsilcileri ve hemşerilerimizle bayramlaştı. Daha sonra Acıgöl İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programına iştirak etti. Programa milletvekillerinin ve teşkilat mensuplarının yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Bayramlaşmanın ardından ise esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla biraraya gelindi.
Daha sonra Derinkuyu’da düzenlenen bayramlaşma programına katılan Gizligider’in ilçe bayramlaşma programları Derinkuyu ve Avanos ilçe teşkilatındaki programlarla devam etti. Bir sonraki gün de Ürgüp ilçesinde yoğun katılımla bir teşkilat bayramlaşması gerçekleştirildi. Ürgüp İlçe Kızılay şubesinin düzenlediği trafikte emniyet kemeri takmayanları uyarmak adına düzenlenen anlamlı programa da katılan Gizligider daha sonra Gülşehir ilçe Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına katılarak ilçede esnaf ve Pazar ziyaretiyle vatandaşlar buluştu. Burada AK Partililere vatandaşlar tarafından ziyaretlerden duyulan memnuniyet ifade edildiği de gözden kaçmadı. Öte yandan Vekil Gizligider ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi.


Gizligider’e vatandaşlardan yoğun ilgi
Oldukça yoğun geçen bayram ve seçim programları Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca, Karasenir, Karahasanlı köyleri ile devam etti. Burada vatandaşlarla buluşan ve yoğun ilgi ile karşılanan Gizligider ayrıca geleneksel Suvermez Köyü Şenliğine ve Çakıllı köyüne düzenlenen Dolaz Şenliğine de katıldı. Gizligider ayrıca Avanos’da bir düğüne katılarak gençlerin ve ailelerin mutluluğuna ortak oldu.
Programların ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Gizligider, Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik Genel Merkez tarafından tevdi edilen önemli bir görev için Avrupa’da bulunup sandıklara yansıyan iradeyi koruyacak olmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti. “Gurbetçilerin oyları bize emanet olacak” diyen AK Partili Gizligider, yurda dönüşte yoğun seçim çalışmalarının devam edeceğini ve Milletin Adamını Çankaya’ya ilk turda taşıyarak 10 Ağustos’ta ikinci bir bayram yaşayacaklarını kaydetti.