AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Adayı Av. Ebubekir Gizligider “Özellikle Milliyetçi Kardeşlerimizden AK Parti’ye Büyük Teveccüh Var”

NEVŞEHİR(MHA) Seçim sürecini değerlendiren AK Parti Nevşehir Milletvekili ve adayı Av. Ebubekir Gizligider, 2011 Seçimlerine nazaran AK Partinin Nevşehir’de daha güçlü bir şekilde seçime gireceğini dile getirdi.

Şu ana kadar seçim çalışmaları çerçevesinde köylerde yaptıkları gezilerde Vatandaşın büyük bir oranda AK Partinin Nevşehir’deki icraatlarından memnun olduğunu gördüklerini ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili ve adayı Av. Ebubekir Gizligider, özellikle Milliyetçi Vatandaşların AK Partinin hizmetleri karşısında bu seçimde AK Partiyi tercih edeceklerini bizzat kendilerine ifade ettiklerini de söyledi.

Gizligider, “Benim seçim denilince şanslı olduğum ortada. Zira 2011 seçimlerinin ardından mahalli seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri derken, şimdide 2015 seçimleri. Bu dört seçimin tamamında bizzat bulundum. Yerel seçimlerin kendi içerisinde büyük bir özelliği var. Belediye başkanlıklarının, il genel meclisi üyeliklerinin, belediye meclisi üyeliklerinin seçilmesi farklı farklı oluyor. Hatta muhtarların partisi yok ama onların bile seçilebilmek için ciddi gayretlerini gördük. 2011 Seçimleri ile bu dönemi değerlendirmek mümkün. Zira aynı köylere, beldelere ve ilçelerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Şunu görüyorum buna inanın 2011’e göre coşku ve rağbet daha fazla. Bu ziyaretlerde eli boş gitmemekte önemli ve bizler eli boş gitmemeye gayret ediyoruz seçim gezilerimize. Bu esnada çok şükür Hani Vekillerimiz Nerede, Göremiyoruz diyen olmadı. Çok bunu bizlere söyleyen olmadı. Özellikle köylerimizde Vatandaşlarımız AK Parti’den memnuniyetini dile getiriyor. Ben şu zamana kadar şu partiye oy veriyordum ama sizin sözünüzü tuttuğunuzu görünce size destek olacağım diyorlar. Özellikle Milliyetçi kardeşlerimizden çok büyük bir teveccüh görüyoruz. Diyorlar ki Türk Bayrağının gururunu siz korudunuz diyorlar. Amacım hiçbir partiye sataşmak değil. Milletimizin feraseti çok yüksek. Koaliasyonlara ve İMF’ye muhtaç olmak istemediklerini bizzat dile getiriyorlar. Şu anki tablo 2011’e göre AK Partinin daha ileride olduğudur” dedi.