AK Parti Nevşehir Gençlik kollarının 30 Mart Yerel Seçimler sonrası parti binasında düzenledikleri toplantıya katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider seçim sürecinde yapmış oldukları çalışmalar ve destekleri için AK Gençleri kutlayarak tebrik etti.

Gizligider konuşmasında, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Nevşehir de oylarımızı % 5 artırdık.Bu durumun kendilerini rehavete sürüklemeyeceğini, aksine daha çok çalışacaklarını vurguladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, Genel Başkanımız ve Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan liderliğinde koyduğumuz Hedef 2023 büyük Türkiyesine uygun kentimize yakışır bir Nevşehir için her alanda aktif olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Yapılan toplantıda seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Ebubekir Gizligider “Öncelikle şunu belirtmeliyim ki siz teşkilatımızın değerli üyelerine çok ihtiyacımız var. Ben herşeyden önce bir arkadaşınız ağabeyiniz olarak şunu özellikle ifade etmek isterim ki, Çok şükür Sizlerin tereddüt etmeden savunabileceği AK Partiniz ve geçmişi tertemiz, alnı Ak bir Başbakanınız var. 

Yine şunun altını çizmek isterim ki Ben sizlerin önerilerine, eleştirilerine ve fikirlerine her zaman açığım. Tüm Milletvekili arkadaşlarımız parti teşkilatlarımız ve sizler ile Birlikte başardık ve yine bir olarak başaracağız. Önümüzde çok önemli bir Cumhurbaşkanlığı seçimleri bizleri bekliyor.Bu seçim sürecinde de sizlerden isteğim seçmenlerimize kendimizi iyi anlatabilmek, onların kalbini kazanmak için hepbirlikte çalışmaktır” ifadelerini kullandı.

Gizligider hep birlikte el ele vererek Nevşehir’i daha güzel hizmetlere kavuşturmak için azami gayret sarf edeceklerini belirtti. 

AK Parti Gençlik kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar da Milletvekili Gizligider'e teşekkür ederek Allahın izniyle,Gençlik Kollarımız ve Tüm parti teşkilatımızla bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonrada hazırız dedi.