AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’de darbe girişiminde bulunan ve bunlara katkı sağlayan parazit olarak da değerlendirilen  asalakların,  Türk Silahlı Kuvvetleri’nden olduğu gibi tüm kamu kurum ve kuruluşlarından temizleneceğini belirtti.

Gizligider, İnşaallah saflarımızı biraz daha sıklaştıracağız. Nevşehir meydanında dün teşbih namazı kıldık, sonrasında Sabah namazını eda ettik. Öyle inanıyorum ki bu da şehrimizde ilk olarak gerçekleştirilmiştir. Kıbleye dönüp, yüce yaradanımızdan bizlere yardım etmesini istedik. “dedi.

Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri olarak halktan aldıkları vekaleti halkın izni olmadan kimseyle paylaşmayacaklarını da dile getirerek : “Şimdi daha da güçlü olduğumuza inanıyorum. Allah’ın izniyle daha da güçleneceğiz. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi daha da artıralım, saflarımızı sıklaştıralım.Allah’a yalvarıyoruz üzerimizdeki ağır yükü kaldırarak karanlığı aydınlığa çevirmesini  istiyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olacaktır inşallah ”diye konuştu.