Gizligider,Nevşehir de köy ziyaretlerine halkın büyük bir ilgisi ile karşılaşırken burada 30 Mart 2014 tarihinde kendilerine destek vermeleri konusunda köy halkına hitap ediyor. Gizligider 30 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerin çok önemli olduğunu, bu seçimlerde tıpkı geçmiş seçimlerde ki gibi halkın kendilerine destek vermelerini istedi.

Nevşehir Islah Organize Sanayi de seçim gezilerine devam eden Gizligider ve Nevşehir Milletvekillerimiz Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk,  Belediye Başkanımız Hasan Ünver sanayici ve çalışanları ile yaptıkları seçim gezilerinde gördükleri ilgi ve Misafirperverliklerinden dolayı tüm Islah Organize işveren ve çalışanlarına teşekkür ederek ayrıldılar.

Gizligider aynı günün akşamında ise İl Genel Meclisi Adayları ile birlikte Güvercinlik ve Çardak köylerinde seçim gezilerine devam etti. Gizligider halkın kendilerini büyük bir coşku içinde karşılaşmasından dolayı köy halkına teşekkür etti.

Gizligider’in 13 Mart Perşembe günkü programı ise Derinkuyu’nun Köy ve Beldelerindeydi. Suvermez, Kuyulutatlar, Doğala, Çakıllı Özlüce ve Til Köyleri ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelen Gizligider gördükleri yoğun ilgi ve muhabbetleri için minnettarlıklarını dile getirerek diğer İlçe, Belde ve Köy ziyaretleri için Derinkuyu İlçemizden ayrıldılar.

BipEbgGIgAEe9J2BipEOhyIcAAZ9JvBipHpU1IAAAul3-BipIi5FIAAASKpeBipIOK1IEAAwTofBipJG9qIMAAg3oY