AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider FİB Haber Merkezimize yaklaşan 2015 Genel Seçim öncesinde gündeme ilişkin çeşitli değerlendirmeler de bulunarak, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gizligider: " Diğerlerinin değil, bizim ne yapacağımız önemli. Nevsehir de ki 3-0 Ak Parti klasiği biz BİR durdukça devam edecektir ..." dedi.

Siyasetteki temel anlayışlarının hakkın rızasını, halkın gönlünü kazanmak olduğunu, partinin bu temel düstur çerçevesinde yoluna devam ettiğini söyleyen Gizligider, “AK Parti uluslararası güç odaklarının tercihiyle iktidar olmuş bir parti değildir. AK Parti milletin gönlüne yerleştiği için iktidar olmuş bir partidir” dedi.

Bu ilkeden taviz vermedikleri sürece AK Parti’nin hakkın rızasını ve halkın gönlünü kazanmaya devam edeceğini vurgulayan Gizligider, AK Parti’nin hamurunda dürüstlük, samimiyet, hizmet sevdası ve ihlas olduğunu, onun için girdikleri her seçimden zaferle çıktıklarını kaydetti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider , AK Parti’nin iktidarının 12’nci yılını doldurduğuna dikkati çekerek, “AK Parti uluslararası güç odaklarının tercihiyle iktidar olmuş bir parti değildir. AK Parti milletin gönlüne yerleştiği için iktidar olmuş bir partidir. Onun için herbirimizin en çok dikkat etmesi gereken şey, milletin gönlünden çıkacak iş yapmamak” diye konuştu.

Türkiye’nin her yükselişinde tarihin her döneminde enerjisini boşa harcamaya çalışan bazı güç odaklarının olduğunu savunan Gizligider, Türkiye ne zaman bir sıçrama yakalasa hemen bir karışıklık çıkarıp ülkenin bu sıçramada alması gereken mesafeden geri kaldığını ifade etti.

"AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR..."

Gizligider, Türkiye’nin birinci sanayi devrimini ıskaladığını, 1970’lerde dünya çok hızlı sanayileşirken Türkiye’nin zamanını sağ-sol çatışmalarıyla geçirdiğine işaret ederek, 1930’larda dünya uçak sanayinde hızla gelişirken Nuri Demirağ’ın 8 tane uçak yaptığını belirtti.

Gizligider, “O günkü CHP zihniyeti ile bugünkü CHP yönetimi arasında hiçbir fark yok. ‘O adam ilerde bizim başımıza bela olur, parti kurar iktidarımızı elimizden alır’ diye bilinçli olarak batırdılar. Şimdi kalkmış dürüstlükten dem vuruyorlar, vatadanseverlikten dem vuruyorlar. Siz önce Nuri Demirağ ve ailesinden hele bir özür dileyin. Böyle bir kahramanı sadece ilerde bize rakip olur diye batıran bir anlayışın Türkiye’de dürüstlükten, vatanseverlikten dem vurması anlamsız” şeklinde konuştu.

Aynı zihniyetin merhum Necmettin Erbakan “Türkiye sanayileşmeli” derken onunla alay ettiğini savunan Gizligider, “Merhum Erbakan’ın fikirleriyle değil de takkesiyle, takunyasıyla, havlusuyla maalesef kıldığı namazla, aldığı abdestle uğraştırlar. Şimdi de aynı adamlar bize Güney Kore’yle Türkiye kıyaslamasını yapıyor. Merhum Erbakan’ın fikirlerine değer verilseydi ve Türkiye o önemli sanayi hamlesini ıskalamasaydı, bugün Türkiye Güney Kore’den çok daha iyi bir noktadaydı. Almanya’yla rekabet eden bir ülkeydi” ifadelerini kullandı.

Gizligider, son 12 yılda eskinin eksikliklerini tamamlarken diğer tarafta da gelecek için çok ciddi çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:
“Şimdi yeni bir sıçramanın eşiğindeyiz. Türkiye artık bu 12 yıllık başarılarının üzerine bu zeminde yeni bir sıçrama yapacaktır. İşte Türkiye’nin bu sıçrama zemini bu ülkenin kendi öz evlatlarıyla mümkün olacaktır. Türkiye kendi yetiştirdiği Gençleriyle, bilimde, sanayide ve teknolojide yapacakları eserleriyle olacaktır.

Nevşehir'de AK Parti Yine 3-0 Yapacak

Bizler çocuklarımıza bir fatura bırakmamak için gece gündüz çalışıyoruz. Bizm aldığımız mirası eksiklikleri gedikleri tamamlayıp gençlerimize çok daha güçlü bir ülke bırakmak bizim görevimiz.
Bunun da ön şartı Türkiye’nin istikrarının devam etmesidir. Bu açıdan önümüzdeki 2015 seçimleri çok önem arz eden seçimler. 2015’te Türkiye’nin istikrarının güçlenerek devamı halinde Allah’ın izniyle göreceksiniz Türkiye 2023 hedeflerine çok rahatlıkla ulaşacak. Ve şunun altını bir kez daha önemle çizmek istiyorum ki, ” 2015 Genel Seçimlerimde AK Parti Klasiği Yaşayacağız...Bunu söylememde ki gerekçe Milletimiz Bize Güveniyor bizde Milletimize sonsuz güveniyoruz dedi...

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider