AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, FİB Haber Merkezimize yaptığı özel açıklamasında ,“Hepinizin bildiği üzere 30 Mart 2014 tarihinde Türkiye’mizde mahalli idareler seçimi yapılacaktır. Bu seçimlerin Nevşehir'imize, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.” Sözleriyle başladı.

“Biz bu seçimlerde Belediye başkanlığımızı, İl genel üyelerimizi, Belediye meclis üyelerimizi ve Mahalle muhtarlarımızı seçiyoruz şimdiden seçilecek olan kardeşlerime başarılar diliyorum. 

Bugün tanıtım toplantısıyla adaylarımızı tüm Nevşehir halkına tanıttık.Bu toplantıya destek veren; İl yönetim kurulu üyelerimiz, İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın kolları yönetim kurulu üyelerimiz,İl, İlçe ve Belde belediye başkan adaylarımız, Belde ve Mahalle yönetim kurulu üyelerimiz, Köy temsilcilerimiz, İl ve İlçe istişare Kurulu üyelerimiz ve Büyük emeği geçen Gençlik teşkilatımız, Emniyet mensuplarımız, Değerli görsel ve yazılı basın mensuplarımız Nevşehir'de Sivil toplum kuruluşları ve Nevşehir'in tüm fertleri gerçekleştirdiğimiz aday tanıtım programına verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”Ayrıca 
 bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmayan Dış İşleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na sonsuz  teşekkürlerimi sunuyorum dedi.


Gizligider, FİB Haber Merkezimize yaptığı özel açıklamasında, "Nevşehir'e ve bugüne damgasını vuran AK Gençlikle gurur duyduk. Allah hepsinden razı olsun.Onlar bize olan güvenlerini dile getiriyorlar bizlerde onlara güveniyor inanıyoruz. Biz önce Rabbime sığındık sonra Halkımızın İradesine güvenerek çıktığımız bu kutsal yolculukta Durmak Yok Yola Devam dedi."

Gizligider , Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezimizde düzenlediğimiz Aday tanıtım toplantısına coşkulu katılım gösteren ve 800 kişilik salonumuzu yaklaşık olarak 1500-1600 civarında dolduran tüm Nevşehirli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Buradan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'den de bir istemimi iletmek istiyorum.Artık Kültür Merkezimiz halkımızın teveccühlerine sığmıyor,yetmiyor.Başkanımızdan Yeni ve daha büyük bir Salon yapmasını rica ediyorum dedi.