NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, son dönemlerde yaptıkları ziyaretler ve temaslara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Vatandaşın köy, kasaba ve ilçe ziyaretlerinde kendilerine gösterdiği yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduklarına dikkat çeken Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, meclisin tatile girmesinden bu yana geçen süredeki ziyaret ve temaslarının son derece verimli geçtiğinin altını çizdi.

Gizligider değerlendirmelerinde, “Gündemimiz çok yoğun. Zira ilçe, belde ve köy gezilerimiz oldukça verimli geçti. Bu gezilerimize mümkün olduğu müddetçe il özel idaresi genel sekreterimiz, ilçe kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, köy ve mahalle muhtarlarımızın da katılarak sorunların bizzat yerinde tespit edilmesi ve çözüme kavuşturulmasına büyük önem verdik. Öncelikle köylerimizde geçtiğimiz bir yıl süresince neler yaptığımız ve nelerin yapılması gerektiği hususunda ciddi çalışmalarımız oldu. Bu arada teşkilat programlarımız da aralıksız sürüyor. Kamuoyunun da malum olduğu üzere esnaf ziyaretlerimizi de bu arada son dönemde sürdürdük. Bütün bu çalışmalarımızda bizleri memnun eden hususların başında Vatandaşın bizlere olan ilgisi. Boyunlarımıza sarılıyorlar ve özellikle Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a dua ettiklerini belirtiyorlar. Bu algı bizim için çok önemli. Bu da bizleri yeni heyecanlara sürüklüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Devlet Su İşlerinde bir takım görüşmelerimiz oldu. Bakanımız bilindiği üzere bu konularla ilişkin ilimizde incelemelerde bulunmuştu. Avanos ilçemizde Kızılırmak kenarının daha da canlandırılmasına yönelik yeni projeler hayata geçirilecek. Taş köprünün bir diğer tarafının da imar edilmesi konusunda ciddi çalışmalar yapılacak. Orada Avanos ilçemize yakışır yeni bir köprü inşa edeceğiz inşallah. Avanos’umuz daha canlanacak” dedi.