AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider ve beraberinde ki AK Parti Heyeti İlk olarak  Kaymaklı kasabasına gelerek burada belediye’yi ziyaret edip  kasabanın sorunları ve belediyenin yatırımları hakkında Belediye Başkanı Sayın Halit Elma ile bir süre görüş alış verişinde bulundu.

Daha sonra heyet kasaba esnaflarını ziyaret ederek, kahvehanede kasaba halkı ile sohbet etti. Sayın Milletvekili Gizligider konuşmalarında Kaymaklı Belediyesinin yatırımlarının yerinde ve Kaymaklı' ya yakışır yatırımlar olduğunu ve bu yatırımların gerçekleşmesi için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Sayın Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER ve beraberinde Ak Parti Nevşehir İl, Merkez İlçe heyeti daha sonra sırasıyla Çardak ve Güvercinlik köyleriyle Göre kasabasında vatandaşlarla buluşarak onlarla sohbet ettiler.Göre kasabasında Belediye Başkanı Mustafa Topçu ilede bir araya gelen Milletvekili Gizligider Burada Başkan Topçu ile bir süre görüştüler.
Daha sonra kasabadaki kahvehanelere ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Gizligider ve AK Parti heyetine vatandaştan büyük ilgi vardı.Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Milletvekili Gizligider; Seçildiğimiz ilk günden bugüne sürekli vatandaşlarımızla iç içe olmaya çalıştık
Allah onlardan razı olsun göstermiş oldukları Yoğun ilgi ve muhabbete layık olmak ümidiyle bu tür ziyaretlerimiz devam edecek dedi.
Gizligider, hafta sonu daha sonra AK Parti 

Nevşehir Gençlik Kolları ve il Yönetiminden oluşan bir grupla birlikte Kapadokya da sabah vadi yürüşü gerçekleştirdiler.