AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider'in 16 Nisan'da yapılacak referandum çerçevesinde il genelindeki çalışmaları devam ediyor...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehir'de Zahire pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Zahire pazarındaki esnafları tek tek gezen Gizligider, AK Parti’nin yeni projelerini ve 16 Nisan’da sandıktan evet oyu çıkması durumunda Türkiye’de gerçekleştirilecek yeni projeleri anlattı.

Gizligider: “Ben nasıl vekil olduysam ....”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Kendi yakınlarını milletvekili yapacaklar” sözlerine atıfta bulanan Gizligider, “AK Parti’mizde işçi de emekçi de esnaf da milletvekili olacak. Ben bir esnaf oğluyum. AK Parti’de eğer böyle bir ayırım yapılsaydı ben vekil olamazdım. Ben nasıl vekil olduysam diğer esnaf arkadaşlarım da olabilir” dedi.

Nevşehir Zahire pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlardan referandumda ‘evet’ oyu vermeleri için destek isteyen Gizligider, ev ve kahvehane ziyaretleri de gerçekleştirerek, “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız ‘evet’ oyu vereceklerini söylüyor. Bu millet 2002’de Türkiye’nin çarkını nasıl döndürdüyse 16 Nisan’da da evet oyu vererek Türkiye’nin miladını değiştirecek. Güvenli ve huzurlu Türkiye, lider ve öncü bir Türkiye için 16 Nisan’da sandıktan evet oyu çıkaracağız inşallah” diye konuştu.

Milletvekili Gizligider, evet oyu için vatandaşlardan destek istedi

Gittiği her yerde vatandaşa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’ye kazandıracaklarını anlatan Gizligider, halk oylamasında vatandaşlardan güçlü Türkiye için ‘evet’ oyu vermelerini istedi. Gençlerle sohbet eden Gizligider, “Siz gençler bizim geleceğimizsiniz. Yeni sistem ile sizler de önümüzdeki seçimlerde seçilebileceksiniz. Bunu yapan AK Parti Hükümetidir. Biliyorsunuz daha önce seçilme yaşını 25’e indirmiştik. Şimdi de seçme ve seçilme yaşını eşitliyoruz, 18 yapıyoruz. 18-24 yaş arasındaki gençlerimiz, siyasette görev alabilecek ve söz sahibi olabilecek” ifadelerini kullandı.