AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider,Dün Diyarbakır Lice'de yaşanan bayrak indirme olayını bu günkü Genel Kurul Konuşmasına taşıdı.


Gizligider'den Lice de yaşanan Bayrağın İndirilmesi olayına İlişkin Sert Açıklama geldi...

Gizligider bu günkü  genel kurul konuşmasında ve sosyal paylaşım sitesi twittirden hesabından yaptığı açıklama ile Bayrak konusundaki hassasiyetlerini dile getirerek Lice de yaşanan olayı kınadı.

 

Bayrağımıza uzanan kirli elleri ve o uşakların efendilerini lanetliyorum.Kimsenin şüphesi olmasın ki biz bu bayrak uğruna şehit olmak gerekiyorsa gene oluruz ama ona helal getirmeyiz dedi.

 

Gizligider Twitter hesabından yaptığı açıklamasında da ;

1.El uzatan şeref-namus yoksunları o bayrak uğruna dünyayı yakacağımızı iyi bildiklerinden damarımıza basmaya, süreci baltalamaya çalışıyor.

2.Ancak al bayrak üzerindeki Hilal Allah; yıldız ise Muhammed lafzını ifade eder.Elleri hem bu dünyada hem ahirette kuruyacak Ebu Leheb gibi... dedi...

 

Gizligider 'Bayrak indirme' provokasyonunu nefretle kınadıklarını belirterek, "Bu bayrak provokasyonunu yapan hainlerin bulunarak cezalandırılması için devletimizin gereken tüm adımları atacağından kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Diyarbakır'da bayrak indirme girişiminin provokasyon amaçlı olduğunu söyleyen Milletvekili 
Gizligider ; 'Bayrak indirme' provokasyonunu nefretle kınadıklarını belirterek, "Herkes aklını başına almalı ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sabrını sınamaya kalkmamalıdır. Şu bilinsin ki hükümetimizin her türlü siyasi riski göze alarak ortaya koyduğu çözüm iradesini sabote etmek isteyen provokatörlere en sert şekilde cevap verilir. Bugüne kadar sağduyulu bir şekilde hareket eden güvenlik güçlerimize karşı girişilen tahrik eylemlerinin amacı bölgede sona eren ölüm olaylarını tekrar başlatarak, terör hadiselerini canlandırmaktır. Şehitlerimizin canıyla ve kanıyla ortaya çıkan şanlı Türk bayrağını indirme teşebbüsü Türkiye’de yaşayan 76 milyon vatandaşımıza yapılmış bir saldırıdır. Eşkıyalar gibi yol keserek, Molotof ve silah kullanarak, Çocukları ve kadınları sokaklara sürerek Barış talep edilmez" ifadelerini kullandı.