24 Haziran Seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir’i karış karış gezerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek isteyen 26. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, FİB Haber.Com İnternet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'yı ziyaret etti.

Gizligider “24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak seçimler ülkemiz ve milletimiz için çok önemlidir. Öncelikle, Sayın Cumhurbaşkanımıza Nevşehir’den güçlü şekilde destek verip, tekrar Cumhurbaşkanı seçmek istiyoruz. Ayrıca "Güçlü Meclis ve Güçlü Hükümet" diyerek 3-0 için şimdi "Vakit Nevşehir Vakti" ve Güçlü Türkiye içinde "Vakit TÜRKİYE Vakti" diyoruz. İnşallah 25 Haziran sabahı Türkiye yeni ve güçlü bir döneme uyanacak. 24 Haziran Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden zafer kazandığı ve meclisteki kahir ekseriyeti de AK Partinin kazandığı bir gün olacaktır. Doğu Türkistan'da, Filistin'de, Myanmar'da, Guta'da bütün insanlığa karşı yapılan zulümlere dur diyecek ümmetin umudu Türkiye'dir. Tek bir insan bile olsa bütün zulümleri şiddetle kınıyorum. Bu coğrafyada bu büyük millete hiç kimse diz çöktüremez. Biz yeter ki birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza edelim" dedi.

Gizligider Bu vesile ile 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili genel seçimleri Nevşehir'imize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. "dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com İnternet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, Milletvekili Gizligider’e Nevşehir'e hizmetleri için teşekkür ederek, seçimlerin Nevşehir’imize, Milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.