AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ GİZLİGİDER GAZİLER GÜNÜ MESAJI YAYIMLADI

 

 

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti. ''Mustafa Kemal Atatürk'ün Sakarya Meydan Muharebesinden sonra kendisine Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 yılında "Gazilik" unvanı verilmiştir. o tarihten sonra 19 Eylül gaziler günü olarak kabul edilmiştir.

Vatanı uğruna şahadet şerbeti içen evlatlarımız kadar dili, dini, milleti için ölüme göğsünü siper eden, korkusuzca canını ortaya koyan gazilerimiz de kutsaldır.

Bundan sonraki yaşamlarını gazi ve malul olarak devam ettirmeye çalışan kahraman evlatlarımızın hükümet ve devlet olarak her türlü ihtiyaç ve sorunlarına cevap vermek suretiyle yanındayız.

Son 10 yılda şehit yakınları ve gazilerimiz lehine çok önemli düzenlemeler yapılmıştır. Keza, bu yıl 12 Temmuz 2013 tarihinde TBMM Genel Kurulda yapılan düzenlemelerle 6495 sayılı kanun ile Gazi ve Şehit yakınlarımıza bir çok iyileştirme yapılmış ve yeni dönemlerde de yapılmaya devam edecektir.Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz için ne yapsak azdır. Hükümetimiz ve tüm Milletvekillerimiz daha iyi imkanlar nasıl sağlanır çalışmaya devam edeceğiz.Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunarım.''