AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider,halkıyla bütünleşmeyi başarmış bir partinin başarı öykülerinin tarihte önemli yer alacağını söyledi.

AK Parti'nin hiç bir şahsi kavganın içerisinde olmadığına dikkat çeken Gizligider, "Partimizi millet ve halk noktasında birleşerek her zaman bunun mücadelesini vermiştir. Yerel seçimlerden daha da güçlenerek çıkan AK Parti millet iradesinin güçlü bir yansımasıdır. Halkımızın verdiği destek bizlerin daha da çok  çalışma hizmet  noktasında büyük çabalar gösterme gerekliliğini ortaya çıkarmıştır" diye konuştu.

Gizligider 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Genç Kardeşimiz Değerli Başkanımız Ferhat Adıyaman a duyduğunuz güven destek ve oylarınız için Teşekkür ediyorum Genç Başkanımız Ferhat  Adıyaman'a da başarılar diliyor tebrik ediyorum her zaman yanında olacağız dedi.

Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, “Vekilimizin yaptıkları bu ziyaretlerden ziyadesiyle memnun olduk.. Tatlarin’in özlemini çektiği çağdaş ve modern kimliğine vekillerimizin desteği sayesinde inşallah kavuşacağına yürekten inanıyoruz. Sağ olsunlar vekillerimiz ve  ve bürokratlarımız bir dediğimizi iki etmiyorlar. Tatlarinli hemşehrilerimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.