AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Avukat Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Gülşehir İlçesini ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider, seçim  propaganda çalışmalarında bugün Nevşehir’in Gülşehir İlçesinde sürdürdü. Partisinin Gülşehir İlçe Teşkilatını ziyaret eden Gizligider, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç, ve parti yöneticileri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.Gülşehir’de Kaymakamlığı ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı Murat Ertekin’den bilgiler alan Gizligider,  Milli Eğitim Müdürü ve personelleri ile görüştü. Bölgedeki tarım arazileri ve çiftçiler hakkında Ziraat Odası Başkanlığı yöneticilerinden bilgiler alan Gizligider, daha sonra ilçe STK’larını ve meslek odalarını ziyaret etti.

İlçede esnaf ziyaretleri de yapan Gizligider, yapılması planlanan Gülşehir Entegre Devlet hastanesiyle ilgili bu yıl başında yer tespit çalışmalarının tamamlandığı ve ödeneğinin ayrıldığının ifade ederek, Entegre hastanenin yapımına ilişkin olarak bu ay içerisinde ihalenin gerçekleştirileceğini ve inşaat çalışmalarının da p Mayıs ayında ise başlanacağını sözlerine ekledi.

Entegre hastanesinin  en kısa sürede halkımızın hizmetine gireceği bildiren Gizligider, diğer ilçelerde entegre hastanelerin TOKİ aracılığıyla yapıldığını,  Gülşehir ilçesindeki hastanenin ise İl Özel İdaresi desteği ile hizmete kazandırılacağını dile getirdi.
Gizligider  daha sonra şöyle konuştu; “30 Mart yerel seçimler öncesinde dönemin AK Parti Belediyesi tarafından  Entegre Devlet hastanesi için Sağlık Bakanlığı'na 5000 m2 arsa tahsis edilmişti. 5000 m2 üzerine yapılacak olan Entegre Hastane' halkımıza   24 saat hizmet verecek. Hastanede en az dört dalda da uzman doktor ve bir aile hekimi ile yeterli sayıda sağlık personeli bulundurulacak. Acil Servis hizmetleri, pratisyen hekimlerce karşılanacak. Hastane bünyesinde rutin tetkiklerin yanı sıra laboratuvar hizmetleri de yine aynı şekilde verilecek. Hastanemizde  yatan hasta tedavisi yapılacağı gibi diğer tedavi işlemleri için de hastanemizde gerekli donanımlar oluşturulacak.” dedi.

Milletvekili Adayı  Gizligider, daha sonra Gülşehir İlçesine yaptığı ziyarette pazar yerini dolaşarak pazarcı esnafıyla sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Gizlgider ve Partililer öğleden sonra ise köyleri ziyaret ederek kahvehanelerde çiftçiler ile görüşmeler yaptı.