Nevşehir Ak Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider, son günlerin iki popüler seçimine ilişkin net mesajlar verdi. Gizligider “Biz kimseye ne açıktan nede kapalı olarak, ne Ticaret Odası seçimlerinde nede üniversite için rektörlük seçimlerinde söz yâda destek vermiş değiliz, zaten benim Ticaret Odasında oyum bile yok” dedi. ...

 

Nevşehir Ak Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider, son günlerin iki popüler seçimine ilişkin net mesajlar verdi.

 

Gizligider “Biz kimseye ne açıktan nede kapalı olarak, ne Ticaret Odası seçimlerinde nede üniversite için rektörlük seçimlerinde söz yâda destek vermiş değiliz, zaten benim Ticaret Odasında oyum bile yok” dedi.

 

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Ticaret Odasında ‘taraf olacak mısınız’ sorusuna “Ben sorunuzu daha da genişleteyim, sadece Ticaret Odası seçimlerinde değil, Nevşehir Üniversitesi rektörlük seçimlerinde de kimseye ne açıktan, nede gizliden bir sözümüz yâda destek olmamız söz konusu değil. Biz kimseye hiçbir konuda söz vermedik. Ama Başbakanımız bize emir verir, şu adayı destekleyin der, açıkça o adayı destekleriz. Bizim parti olarak bir adayı desteklememiz söz konusu değil, böyle bir şey yok. Benim şahsen Ticaret Odası seçimlerine katılmam bile mümkün değil, çünkü Ticaret Odasına üye değilim, dolayısıyla seçimde oy atmam söz konusu olmayacak, dolayısıyla bir kez daha söylüyorum. Ne Ticaret Odası seçimlerinde, nede Nevşehir Üniversitesi rektörlük seçimlerinde hiçbir adayı desteklememiz söz konusu değildir” dedi. Nevşehir Ak Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider, son günlerin iki popüler seçimine ilişkin net mesajlar verdi. Gizligider “Biz kimseye ne açıktan nede kapalı olarak, ne Ticaret Odası seçimlerinde nede üniversite için rektörlük seçimlerinde kimseye söz yâda destek vermiş değiliz, zaten benim Ticaret Odasında oyum bile yok” dedi.