Twitter hesabından tüm takipçilerine ve Başkentli gençlere çağrıda bulunan Başkan Gökçek, “Biz arkadaşları proje bazında değerlendireceğiz. Branş önemli değil, proje önemli. Başarılı projeler arasında maksimum 10 kişilik kontenjan ayırdık” dedi.

 

Başkan Gökçek, yetenekli, projeleri olan, üretken gençlere yönelik yaptığı iş teklifi ile Başkent’te istihdama yönelik yeni bir kapı araladı.

 

Proje üreten, kentini seven ve gelecek nesiller için güzel işler yapmak isteyen gençlere yeni bir umut aşılayan Başkan Gökçek, iş teklifini attığı twitlerle duyurdu.

 

Başkan Gökçek, “Sevgili twitter alemi, sanıyorum yakın bir tarihte sözleşmeli belediye personelinin kadroya geçmeleri kanun olarak kabul edilecek. Kanun tarihinden itibaren de sözleşmeli personel tarihe karışacak. Kanun çıkmadan kabiliyetli gençleri tespit etmek ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde değerlendirmek istiyorum” diyerek projeler için beklediği konu başlıklarını şöyle açıkladı:

 

“Çevre, ulaşım, trafik, sosyal veya kültürel faaliyetler, çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar, engelliler, spor, eğitim, sağlık, peyzaj, turizm ve sizin teklifleriniz…”

 

Başkan Gökçek, teklifini, ““Ankara için belediyemiz bünyesine yeni başarılı arkadaşları ilave etmek bize gurur verecektir... Müracaatlarınızı bekliyorum. Süreniz bir hafta, çünkü kanun çıktıktan sonra sözleşme yapmamız mümkün değil. Biz arkadaşları proje bazında değerlendireceğiz. Branş önemli değil, proje önemli. Başarılı projeler arasında maksimum 10 kişilik kontenjan ayırdık” diye sonlandırdı.

 

 

 

-      PROJENİZİ SUNMAK İÇİN;

 

Başvurularını yapacak gençlerin, projelerini sunuma hazırladıktan sonra “İsim, soyisim, cep telefonu, adres ve e-posta adresini” ekleyerek  “[email protected]” adresine göndermesi gerekiyor. Ayrıntılı bilgi www.melihgokcek.com” adresinde yer alan “Projem Var” bölümünde bulunuyor.

 

 

 

GÖRSEL PROJELER SUNUM ŞEKLİ

 

21 x 29,7 cm (A4) Çizim

 

100 Kelimelik kısa proje anlatımı

 

Projenin detaylı anlatımı

 

Projeye ait ekler

 

 

 

FİKİR PROJESİ

 

100 Kelimelik kısa proje anlatımı

 

Projenin detaylı anlatımı

 

Projeye ait ekler