NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Radyo Mega’nın konuğuydu.

Gazeteci Murat Düşmez’in hazırlayıp sunduğu programda konuk olan AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, gündeme ilişkin soruları cevaplandırdığı programda 17-25 Aralık operasyonları ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

Günümüzde insanların hemen hemen her konuda rahatlıkla konuşabildiklerini ve bilip bilmeden rahatlıkla yorum yapabildiklerini belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, bu konuda oluşturulmak istenen algı operasyonunun tam anlamıyla tutturulamadığını da ifade etti.

Göktürk, “Medya günümüzde çok değişik bir ortam. Zira gün boyunca olan bitenleri televizyon ekranları 3-5 saniye ile aktarmaya gayret ediyor. Ve o yansıtanın bakış açısıyla yönlendiriliyor haber ve görüntüler. 17-25 Aralık operasyonlarında da bu yapılmaya çalışıldı. Eğer o algı operasyonu tam anlamıyla amacına ulaşsaydı ülke parça parça olurdu. Ülkeyi hükümetsiz bırakmak ve o dönemin Başbakanı Sayın Cumhurbaşkanımızı yargılayıp idam etmekti amaçları. 7 Haziran’da da bunu başaramadılar. 258 Milletvekili ile hala milletimizin umudu olarak meclisteyiz” açıklamalarında bulundu.