Nevşehir Avanos ilçesinde bay - bayan klasik ve spor giyim konfeksiyon mağazası bugün hizmete açıldı.

Nevşehir’in Avanos ilçesinde " 
klasik ve spor giyimde" bay ve bayanların uzun yıllardır bir eksiklik olarak gördüğü Modern şık ve yeni modelleriyle "Ege Giyim mağazası" bugün Avanos halkının hizmetine girdi..

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Murat Göktürk Avanos’da Ege Giyim mağazasının açılışını yaptı. 

Ege Giyim Mağazasının Açılışında AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Murat Göktürk'e Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli , AK Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan, AK Parti Özkonak Belde Başkanı Nuri Özkan ve beraberinde çok sayıda davetli eşlik etti.

       Göktürk, "Hayırlı olsun." temennilerini ilettiği açılışta mağazanın reyonlarını gezdi. 


EGE GİYİM işletme sahibi Ahmet Kaya ve Ebru Erden www.fibhaber.com a yaptığı açıklamada Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk’e, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli’ye ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, ‘’Avanos’da özellikle klasik ve spor giyim mağazası kapsamında bay ve bayanların büyük bir eksiklik olarak gördüğü Avanos'un ilk ve tek klasik ve spor giyim mağazasını açtığımız için çok mutluyuz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu. 

Bizde FİB Haber Merkezi olarak bütün reyonlarıyla şıklığın ve zerafetin adresi EGE GİYİM mağazasının Avanos ilçesine hayırlı olmasını diliyor, İşletme sahiplerine de bol kazançlar diliyoruz.

Adres: Yukarı mahalle İnönü caddesi No:45 AVANOS