AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Murat GÖKTÜRK , 1 Kasım Erken Genel Seçim çalışmaları kapsamında Derinkuyu ilçesini ziyaret etti.Ziyaret esnasında AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil AKSÜT'de hazır bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat GÖKTÜRK seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Derinkuyu İlçe Kaymakamı Selman KİBAROĞLU'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil AKSÜT'de hazır bulundu. İlçemiz Kaymakamı Selman KİBAROĞLU'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat GÖKTÜRK daha sonra Derinkuyu ilçesinde İlçe Ziraat Odasını ziyaret ederek tarımsal sorunlar ve konular hakkinda Derinkuyu Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer YILMAZ'dan bilgi alışverişinde bulunarak, Derinkuyu Ilcesinin tarımsal konuları hakkında istişarelerde bulundu.

Bağı Bahçeyi, tarlayı, sıkıntıları bilen, biri olduğunu ifade eden Göktürk, "Üzüm Bağını , patates tarlasını bilen bağına bahçesine giren biriyiz. Biz toprağı biliyoruz. Toprağın içinden geldik. Bu bölgede toprağına çiftçilerimiz en iyi şekilde sahip çıkmaktadır.

Göktürk , 
1 Kasım'da yapılacak seçime değinerek, "Biz 1 Kasım'dan sonra Meclis'te olduğumuzda ilk işimiz, çiftçilerimizin menfaatine olacaktır. 4 Ekim'de seçim beyannamemiz açıklanınca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız ile görüştük ve alan bazlı gelir desteğinin de bundan sonra devam edeceğini söyledi. Buradaki ziraat odamız ne kadar güçlü ve verimli olursa çiftçimizin ürünü de o kadar verimli ve kaliteli olur. Ben destekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte gücümüze güç katarak önümüzdeki dönemde çok daha başarılı ve güzel şeyler yapacağız" diye konuştu.

Göktürk, Huzurlu bir yaşam için ekonomik kalkınma şart, bu sebeple Siyasi ve ekonomik İstikrar için AK Parti'miz tecrübeleriyle ve deneyimleriyle 2023 Vizyon ve büyük hedefleriyle 1 Kasım Erken Genel Seçimlerine hazırız ”dedi . 

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, “Bu partiyi Nevşehir’de sizlerle beraber kurduk. Nevşehir’in ilçelerini ve köylerini dolaşarak, bu partinin filizlenmesini ve kök salmasını sağladık. Bizim saldığımız bu kökler ve attığımız adımlar, bu gün dünyanın en büyük siyasal oluşumu olarak karşımıza çıktı. Birlik ve beraberliğimiz, kenetlenme duygumuz inşallah daha sıkı, daha kuvvetli olsun ki, gerek bu ülkeye gerekse bizden medet uman dünya insanlığına hizmet yetiştirmeye devam edelim” dedi.

Göktürk, ziyaret sonrası Derinkuyu Ziraat Odası 
Başkanı Yılmaz'a görevinde başarılar diledi.

Derinkuyu Ziraat Odası Başkanı Ömer Yılmaz ise, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. dönem adayı Murat Göktürk'e teşekkür ederken, adaylıkları yolunda başarılar diledi.