AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk , 1 Kasım erken genel seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde “ Şükürler olsun 1 Kasım da Milletimiz yine bir tarih yazmıştır. Çok mutluyuz. İlk günkü aşkla ilk günkü heyecanla Durmak yok yola devam diyeceğiz....Gurur da kibir de bize yakışmaz. Sorumluluğumuz bir kat daha arttı.” dedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk ,herkese teşekkür ederek yaptığı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: “Gurur da kibir de bize yakışmaz. Mevla'mıza hamd ve şükür makamındayız. Sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Yüce Allah’ım bizleri milletimize hizmet yolunda mahcup etmesin, utandırmasın. Bu millete birçok oyun kuranlar kaderi üzerinde hesap yapanlar oldu. Millet irfanıyla bir kez daha bu kirli hesapları bozdu. Allah oyunları bozanların, kirli hesapları boşa çıkaranların en büyüğüdür.” dedi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Parti İl Binası önünde toplanan vatandaşların büyük sevgi gösterisinde bulnduğu ve kucaklaşarak tebrik ettiği Milletvekili Göktürk ;Bu dava;  büyüklenenlerin değil,  büyüklere hürmet edenlerin davasıdır.

Bu dava;

“işini doğru yapanın yardımcısı Allah'tır” düsturunu bir istikamet levhası gibi taşıyanların ve bu hakikati iliklerine kadar yaşayanların davasıdır.

Bu dava;

Etkiyi yetkide değil, 

Hizmette, şefkatte, merhamette, ve hikmette görenlerin davasıdır.
Bu dava;

Muhabbettir, sevdadır, iştiyaktır, haktır.

Bu dava; aşkımızla doğdu, aşkımızla yaşayacaktır.

Sizlerle gurur duyuyor sizlerin dua ve desteği ile çıktığımız bu yolda yine sizlere hizmet edebilmek için güzel yarınlarımıza emin adımlarla yürüyoruz. Allah sizlerden razı olsun Nevşehirli aziz hemşerilerimiz dedi.