AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Meydanı'nda FETÖ'nün darbe girişimini protesto amacıyla toplanan vatandaşlara hitap etti. 

Göktürk,
 her daim Türk Milletinin omuz omuza, kardeşçe, bir ve beraber olduklarını belirtti.

ÜLKEMİZ ÜZERİNE OYNANAN OYUNLAR ADIM ADIM GELDİ

Türkiye üzerine oynanan oyunların adım adım geldiğine işaret eden Göktürk,  “Sonunda  bu hainler bu millete darbeyi layık görmüştür. Ama bu milletin feraseti ve iradesi ile başarılı olamadılar.  7 Şubat 2012’deki MİT operasyonunu hatırlayın. Orada da bu milletin başına ulaşıp, tesbihin imamesini kopartmak istediler. Rabbim bu oyuna bugün olduğu gibi o günde izin vermedi.

2013 Mayıs ayını düşünün. Türkiye’nin dev ihaleler yaptığı, İMF ‘ye borçların tamamen bittiği, 3. Köprünün ihalesinin yapıldığı nükleer santral ihalelerinin yapıldığı bir dönemde yine bunlar Gezi kalkışması ve hemen ardından Kobani eylemlerini planladılar ve hayata geçirdiler.
Ama bunlar nasıl saldırsalar bir türlü hedeflerine ulaşamadılar, beceremediler.

'Tesbihin imamesine dokundurtmayacağız'

"Bu kadar alçaklık olmaz. Ama Biz, bu taktiği biliyoruz. Bu taktik, tesbihin imamesini çıkar, tanelerini dağıt taktiğidir. Eski bir taktiktir. Bu millet nevzuhur bir millet değildir. Bu millet, Selçuklu'nun torunu, Osmanlı'nın torunu olan bir millettir. Hiç merak etmeyin, tesbihin imamesine dokundurtmayacağız, bu millet Cumhurbaşkanı'na sahip çıkıyor, demokrasisine, milli iradeye sahip çıkıyor ve inşallah Türkiye ileriye doğru gidecektir."


15 Temmuz’da da onların bu hayasız akınlarına bu millet canları, kanları pahasına dur demedi Allah’ın izniyle. Sizlerin inşallah bu duruşunuzu,  Cenab-ı Allah ibadet olarak hayır defterlerinize yazsın” şeklinde konuştu