07 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde seçim turuna devam eden Nevşehir Milletvekili ve Milletvekili adayı Avukat Murat Göktürk’ü Avanos halkı bağrına bastı.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri,  Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan, Çalış Belediye Başkanı Alparslan Özer, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile çok sayıda partili ile Avanos ilçesine bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek kısa sohbetler yapan Göktürk, ziyaretlerle büyük moral buldu.

Kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür eden Göktürk, büyüyen ve gelişen Nevşehir’de hizmetlerin yürütülmesi için vatandaşların duyarlı yaklaşımlarının sevindirici bir düzeyde olduğunu belirtti.

Göktürk, AK Parti ve kendisine karşı gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu belirterek “Sizlerin bu sıcakkanlılığı, hizmetlerin bundan sonraki süreçte de devam etmesini ortaya koyuyor. Allah hakkımızda hayırlısını ihsan etsin, tüm duamız bu. Memleketimiz için hayırlısı ne ise o olsun.”dedi.

Göktürk, Avanos İlçe ziyaretlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini ifade etti.