Kavak kasabasından yaklaşık 50 kişilik bir kalabalık grupla AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına gelen Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit Çıraklık Kalfalık döneminden sonra USTALIK için gönül verdiği AK Partiden aday adaylık başvuru Dosyasını AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz e teslim etti.

Yaklaşık 4 ay önce Rozetleri AK Parti Grup Toplantısı sonunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından takılan Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, bugün Kavak kasabasından kalabalık bir vatandaş grubunun katılımlarında AK Parti Nevşehir Merkez ilçe Başkanlığına gelerek Ustalık Dönemi için AK Parti Kavak Belediye Başkanı Aday adaylık müracaatıyla resmi başvurusunu yaptı.

Başvuru anında FİB Haber merkezimize açıklamalarda bulunan Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Şu an kelimelerle anlatılamaz tarifi imkansız bir duygular içersindeyim ve çok mutluyum. Zira şuan hem kendi yuvamdayım hemde kendi yuvam olarak gördüğüm gönül verdiğim AK Partimden Sevdalısı olduğum Kavak kasabasından Ustalık dönemi için yeniden Aday adaylık müracaatımı yapmak nasip oldu.Allah için herkesi yürekten seviyor ve halkıma hizmet etmek mutluluğun en güzeli ve bu duyguyu bir dönem daha yaparak Kavaklı hemşerilerime hizmet etmek için talibim. Bizi her zaman destekleyen Kavaklı bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.
Celal Yiğit, Sevgili Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ki AK Partimizin içersinde bulunduğumuz tarihi süreçte büyük önem arz eden Yerel Seçimlerde oylarını artırarak zaferle ayrılması en büyük dileğim.Allahın izniyle bu kutsal davada yüce milletimizin büyük teveccühleriyle bunu başaracağımıza canı gönülden inanıyorum. Bu vesile ile Yaklaşan 2014 Yerel seçimlerinin Ülkemize,Milletimize Şehrimize Beldemize ve tüm aday adaylarına hayurlı ve uğurlu olmasını cenabı mevladan diliyorum.İnşallah Bu kutsal yolda yürümek değil koşmak için Durmak Yok Yola Devam dedi...

Kavak tan Başkanları Celal Yiğit e destek için yaklaşık 50 kişilik bir grupta Başkanımızla Durmak yok AK Partiyle Yola Devam diyerek Başkan Yiğit e tam destek olduklarını ifade ettiler.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz de yaptığı açıklamasında Sayın Celal Yiğit e başarılar dileyerek aday adaylığının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.