GÖR-BİR Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı Mahmut Kemikkıran ve beraberindeki Özürlüler Koordinasyon Merkezi  üyeleri, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'ı makamında ziyaret etti.

Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan GÖR-BİR Başkanı Erol Mutlu, AK Parti İktidarının engelli vatandaşlar için çok büyük çalışmalara imza attığını belirterek, Hükümet tarafından başlatılan barış sürecine destek verdiklerini söyledi.

Yapılan çalışmalar sayesinde engelli vatandaşların hayatlarının kolaylaştığını ifade eden Mutlu; “Hükümetimiz tarafından başlatılan bir barış süreci var. Bizde bu barış sürecini destekliyoruz. Artık analar ağlamasın istiyoruz ve Hükümetimiz tarafından uygulanan bu süreçte bizde üzerimize düşen her şeyi  yapmaya hazırız.  GÖR-BİR olarak 450 üyemizle ve özürlüler koordinasyon merkezimizle barış sürecinde hükümetimizin destekçisiyiz” dedi.

GÖR-BİR Başkan Yardımcısı Mahmut Kemikkıran ise, barış sürecini destekçisi olduklarını belirterek: “Hükümetimiz her zaman engelli kardeşlerimizin yanında oldu bize her konuda destek verdi ve şimdi akan kanın durması için bir barış süreci dönemine girildi bizde Hükümetimizin bu sürecini destekliyoruz. Bize her zaman destek olan ak partimize de bir teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istedik. Onlar bizim yanımızda oldu bizde onların yanında olacağız” diye konuştu.

Sunar ise, GÖR-BİR yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu  memnuniyeti dile getirerek; “Hükümetimiz ve Başbakanımız terör sorununu bitirmek için bir irade ortay koydu ve bunun için yoğun bir gayret içiresine girdik. Hükümetimizin yanı sıra bizim bu süreçte sivil toplum kuruluşlarımıza ve vatandaşlarımızın desteğine de ihtiyacımız var.  Sizlerin desteklerini yanımızda hissetmek bizleri daha da bir onurlandırıyor, inşallah ülkemizde kalıcı barışı hep birlikte sağlayacağız” dedi.