AK Parti'den Göre Belediye Başkanlığına aday adayı olan Celal Bozkuş, Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret ederek, gazetemiz Yazı işleri Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre görüştü.

Göre Belediye Başkan Aday adayı Bozkuş, "Halkımıza hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, gülümseyen, uzatılan eli geri çevirmeyen, darda kalanların yardımına koşan bir anlayışla doğduğum, büyüdüğüm, sevdam olan Göre kasabama hizmet etmek için belediye başkan aday adayı oldum. Hizmet yarışında hep birlikte partimizin başarısı için çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz Yazı işleri Müdürü Fikret Çapacı, AK Parti Göre Belediye Başkan Aday adayı Celal Bozkuş'a başarılar dileyerek teşekkür etti.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, Sayın Celal Bozkuş'a, aday adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz. 

Celal Bozkuş Kimdir?

Nevşehir Merkez göre kasabasında 5.11.1964 tarihinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Göre kasabasında tamamladıktan sonra liseyi Nevşehir Lisesi'nde okudum. 1982 yılında Niğde Üniversitesi Meslek Yüksek okulundan tekniker olarak mezun oldum. Askerlik görevini tamamladıktan sonra Afşin-Elbistan işletmelerinde 1 yıl işçi olarak çalıştım. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün 1987 yılında açmış olduğu teknikerlik sınavını kazanarak Karayolları Antalya 13. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Burdur 134 şube şefliğinde tekniker yöneticisi olarak çalıştım.

2005 yılında Karayolları Kayseri 6. Bölge Müdürlüğü Nevşehir 67 şube şefliğinde tekniker ve yönetici olarak çalışmaya devam ettim.

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olmak için emekliliğimi istedim. Evli ve iki çocuk babasıyım. Çocuklarım eğitimlerini tamamlayarak mesleklerini icra etmektedirler.

Göre beldesinin Şirin temiz ve Özlenen belediyecilik hizmetlerine alabilmesi için tüm edindiğim deneyim tecrübe ve yatırımcı kuruluşta çalışmanın avantajı ile sorunlara pratik ve ekonomik çözümler bulacağıma, belediye gelir elde edecek yatırımlar yapacağımı sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerin de öncülük yaparak sevgi saygı ve hoşgörü içinde yaşamanın sürdüğü bir belde yaratmak ve bu Uğraş da siz değerli göre halkımızın desteğini de arkama alarak gecemi gündüze katarak beldemizin layık olduğu yere getireceğim.

Son olarak şunu belirtmek isterim; ilkemiz Adil dürüst ve şeffaf bir yönetimdir her şeyi güzel beldemiz Göre içindir. Allah yar ve yardımcımız olsun.