Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol ve MHP heyeti Göreme’de yağan yağmura rağmen gövde gösterisinde bulundu.

VAROL ‘’ BERABER YÜRÜDÜK BU YOLLARDA’’
 
MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol, İl Başkanı Göksel Taşçı ve partililer Göreme Beldesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Göreme’de yapılan ziyaret esnasında yağan yağmura rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol partililerin yağmur altında fotoğraf çektirme isteğini de kırmadı. Varol yağan yağmur altında çekilen fotoğrafın ardından ise bizler sözde değil özümüzde de birlikte yürüyoruz dedi. Varol, ‘’ MHP Nevşehir İl Başkanlığımızın koordinesinde seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Sizlerin de gördüğü üzere yağan yağmura rağmen Göreme’de esnaflarımız ve partililerimiz bizlere son derece büyük bir ilgi gösteriyor. Allah’ın izni ile yağan yağmurla birlikte ülkemiz AKP hükümetinden temizleneceği müjdesini Göreme ve Göremeliler bizlere veriyorlar. Biz sözümüz ile değil özümüzle de Nevşehir halkı ile birlikte yürüyoruz. Bugün burada bizlere AKP hükümetinin son günlerini yaşadığı müjdesini veren ve ülkemizin, ilimizin MHP iktidarına ihtyiacı var müjdesi veren Göremelilere teşekkür ediyorum’’ dedi.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol ve partililer Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’e de nezaket ziyaretinde bulundular.