NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlemeye devam ettikleri bayramlaşma programında gözler Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i aradı.

Ak Parti Nevşehir Milletvekillerinin yanı sıra Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve il protokolünün büyük bir bölünün katıldığı bayramlaşma programına il dışında olması nedeniyle Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in katılamadığı bildirildi.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Şımarmaz ve Atilla Seçen, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ak Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Kızılay Şube Başkanı Cengiz Yıldız, ağırlıklı olarak Ak Partili Belediye Başkanları, bazı daire müdürleri ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Yöneticileri katıldı.

Havanın açık ve güneşli olması dolayısıyla Hanım Konağı yanındaki açık alanda gerçekleştirilen bayramlaşma programına Belediye Personelinin de ilgisi büyük oldu