Gülşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Oruç Gül;Sevgili Gülşehirli şeçmen hemşehrilerim diğer aday arkadaşlardan ilçenin gelişmesi ,gençlere ve kadınlara yönelik ekonomik getirisi yüksek olan , ilçemizde rahat yapılabilecek ve çalışan insanlar yaptıkları işi zevkle yapacağı böyle bir söz duydunuz mu ? Hem ülke ekonomisine hem insanlarımıza iş imkanı kendi ellerinde.Ben yeni Pazar yerini soğuk hava deposu yapacağım derken bilinçli söyledim.Ben boş işlerde koşmam. İlçemiz çiçek pazarından 1Milyon dolar pay alsa ne olur ? İşte yorumu siz hemşehrilerime esnaflarımıza ve halkımıza bırakıyorum.İlçemiz türkiye’nin merkezi ve dünya’ya açılan hava limanına sahiptir.Ulaşım sorunu yoktur. Başkanlık bilgi birikim tecrübe ister.Lafla başkasının seçmesi ile başkan olunmaz. Çünkü doğum gününde de çiçek var ölümünde de çelenk var hayatın her alanında da çiçek almak ve vermek için bahane var.

Burası Gülşehir

Yardım melekleri yollarda seçim için oy avcılığı halkın vergisi ile yapılıyor. Seçmenlerim ve ben hakkımızı helal etmiyoruz. Haram olsun. Kul hakkı var bunlarda.Yüce kitabımızda Kuran-ı Kerim’de belirtildiği üzere ALLAHU TEALA’NIN kul hakkı üzerinde en büyük günah olduğunu belirtmiştir.Devlet malından bir hırka bir toplu iğne alsa bile şehit olsada cennete giremez diyen RESULULLAH EFENDİMİZİN sözleri var.Kaşıkla veren kepçe ile alır.Bu şekilde oy kazanmaktansa onurumla kaybederim. Alkolü yapan alan satan içen kişilerin yaptığı günahsa bunu yapanların verenlerin dağıtanların ve alanları halkımıza bırakıyorum.

Gülşehirli Seçmenlerim İlçemizde Ve Yeni Tokide Biyolojik Arıtma Sistemi Olmadığı İçin Koku Şikayetleri Geliyor Genelde Bu Konuda Ne Yapacağım Soruluyor

Sevgili Hemserilerim Sahildeki Otel Lerin Çoğunda Alt Yapı Olmadığı İçin Paket Tipi Arıtma Vardır 5 Yıldızlı Delüks Otellerde Bu Büyük Maliyetli Bir Şey Değil Çok Basit Belediye Olarak Yapabiliriz Ben,Teknik Müdürlük Yaptım Sistemi Bilirim Bu Hiç Sorun Değil Göreve Gelince Çözerim Basit İşler Bunlar Koku Sineği Birakin Yapılmaz İse Hastalık Yapar İnsanlara Ben İlçe Başkanlık Bilgi Birikim Tecrübe İster Lafla Olmaz

Sevgili Seçmenlerim İlçemize Gelen Milletvekilleri Bakanları Gördükçe Üst Düzey Bürokreatları Görünce Kendimi Adeta Çankaya Veya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gibi Hissediyoeum 1nisandan Sonra Acaba Kim Gelecek Onuda Merak Ediyorum Saygılarımla.