Gülşehir Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetiminden Gülşehir Ak Parti İlçe Yönetiminin Kemal Kılıçdaroğlu için açmış olduğu davaya sert basın bildirisi yayınlandı.

Gülşehir Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yakup ÖZMEN haber sitemize yaptığı açıklamada ;

Gülşehir AKP İlçe Başkanı Kürşat Koç ve AKP ilçe yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, 1.3.2016 Salı Günü Gülşehir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuşlar.

AKP İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’a “diktatör bozuntusu” dediği için dava açmışlar.

Bizim Genel Başkanımız 17-25 Aralık olayları gibi bir olay yaşamamıştır. Genel Başkanımızın yatak odasında para kasaları, para sayma makineleri, ayakkabı kutularında dolarlar bulundurmadığı ve 700 bin liralık saat takmadığından dolayı dava açılmamıştır. Cumhurbaşkanına söylediği sözden dolayı dava açılmıştır. Hiç önemli değildir. Yasa tanımayan, Anayasa tanımayan kişileri savunmak, iktidar partisi il ve ilçe başkanlarına düştüyse vay halimize diyoruz.

Saygıdeğer halkımızın değerlendirmesine sunuyoruz. dedi