AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Av. Fatih Çi̇ftci̇ bugünkü programında Gülşehirli kadınlara hitap edecekti, fakat yoğun katılım olunca salon almadı ve program sokağa taştı. 
Seçim otobüsünden vatandaşlara seslenmek zorunda kalan AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Çi̇ftci̇ burada yaptığı konuşmasında; "16 yıldır AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin şahlandığını ifade ederek 31 Mart’ta Gülşehir'in de AK Parti Belediyeciliği ile tanışarak, yeniden şahlanacağını vurguladı."

Projelerle geliyoruz diyen Çi̇ftci̇, tüm Gülşehirlilere gelişmiş ve kalkınmış bir Gülşehirin sözünü verdi

Salonu tıklım tıklım dolduran ve sokağa taşan vatandaşlara seslenen Çiftci, sık sık birliktelik vurgusu yaparken, “Tecrübemiz var, hayallerimiz var, projelerimiz var ve Allaha şükürler olsun ki bize inanan binler var. Hep birlikte el ele, omuz omuza vererek, Gülşehir'imizin hizmetkarı olarak ilçemizi yeniden AK Parti'nin gönül belediyeciliği ile buluşturacağız” dedi.

Konuşmasında, sık sık birlik ve beraberlik vurgusu yapan Çi̇ftci̇, “Adaylığımızın açıklanmasının hemen ardından hiç vakit kaybetmeden seçim çalışmaları için  sahalara inip, sokak sokak mahalle mahalle dolaşarak, birleştirici, bütünleştirici bir dil ile bütün Gülşehir halkını kucaklıyoruz. Ve görünen tabloda, tıpkı seçim maydanlarında olduğu gibi akşamın bu geç vaktinde salonlara sığmayan bu kalabalıkta şunu apaçık ortaya gösteriyor ki, Gülşehirli hemşehrilerimizde bizlere inanıyor, güveniyor ve evlatlarını bağrına basıyor. Halkımızın bu yoğun destek dua ve teveccühlerle birlikte Allah nasip ederse, 31 Mart tarihinde sevdalısı olduğumuz Gülşehir'de, hiç bir ayrım gözetmeksizin herkesin Başkanı olacağız ve ilçemizi her Gülşehirlinin gurur duyacağı bir ilçe yapacağız. Allah bizleri mahçup etmesin" dedi.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı programda Başkan adayı Çi̇ftci̇ ,böylelikle seçim sürecinde ilk açık hava mitingini yapan Başkan adayı oldu.