2014 Mart ayında yapılacak olan  Yerel Yönetimler seçimlerinde  Gülşehir Belediye Başkan Aday  Adayı Rasim KOÇ FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz Haber Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Aday adaylığı süreci ile yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi paylaşan KOÇ ; Gülşehir'de Değişim için bu göreve talip olduğunu belirterek  Kapadokya Hava alanı, Kızılırmak gibi güzel bir nimetin İlçeden geçmesi  Yapacağımız çalışmalarla Gülşehirimizin Kapadokya'nın cazibe merkezi haline gelmemesi için hiç bir neden yok dedi.

Neden Aday Oldum?

Rasim KOÇ FİB Haber.Com İnternet Gazetemize yaptığı açıklamada;Birçok projelerimizle ilçemizin güzelleşmesi için ve hayallerimizi süsleyen bir Gülşehir için tecrübe ve birikimlerimizi uygulamak için aday adayı olarak bu kutsal göreve talip oldum.

 Gülşehir'imizi Bölgenin Cazibe merkezi haline getirmek için  Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundum diyen Gülşehir AK PArti Belediye Başkan Aday adayı Rasim KOÇ, Güzel İlçem İnsanına hizmet etmek benim boynumun borcudur.  Avanos Belediyesi bünyesinde yapmış olduğumuz  çalışmalarımızın tecrübesinde Gülşehir'imizi  Kızılırmak sahil projeleri, Mahalle Parkları,  Alt Yapı Sorunu, Turizm Yatırımlarının ilçeme gelmesi konusundaki deneyimlerimle Halkımızı Huzurundayım.Allah kısmet ederde Parti teşkilatı bu göreve bizleri layık görürlerse sonrasında AK Partimizi Yerel Seçimlerde başarıyla temsil ederek Zaferleye ayrılacak ve halkımızın teveccühleriylede Özlenen Gülşehiri hep birlikte el ele vererek inşaa edeceğiz dedi.



Rasim Koç Kimdir?

Gülşehir ilçesinde 1966 yılında doğdu. İlköğrenimini Gülşehir, ortaöğrenimini Nevşehir’de tamamladı.

 

1992 yılında Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. 1993 yılında askerliğini 227. kısa dönem olarak yaptı.

 

1999 yerel seçimlerinde Fazilet Partisinden Gülşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katıldı. Serbest olarak çeşitli belediyelerde altyapı, çevre düzenleme ve peyzaj projeleri uygulamaları yaptı. Halen Avanos Kızılırmak Kıyısı Düzenleme Projesinde uygulama ve kontrolör Ziraat Mühendisi olarak çalışmakta.Evli ve üç çocuk babası.