Gülşehir Milliyetci Hareket Partisi İlçe Başkanı Abdullah ERGEN basın açıklaması yayımladı; yayımladığı basın açıklamasında;
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezinin kongre seçimleri takvimine göre ilçe kongrelerinin Kasım-Aralık 2014 tarihlerinde tamamlanması gerekmektedir.
 
 
Bu takvim gereğince Nevşehir İl Başkanlığının da oluru alınarak yönetim kurulumuz ilçe kongremizin 06/12/2014 tarihinde belinay düğün salonunda saat 10:00 da çoğunluk sağlanamadığı takdirde saat 13:00 de çoğunluk aranmaksızın yapılmasını kararlaştırmıştır.
 
 
06 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir ilçe Kongresinde dava arkadaşlarımızın,Partimize değer veren değerli hemşerilerimizin ve teşkilatımızın istekleri doğrultusunda ilçe başkanlığına yeniden aday oluyorum.
 
 
Dava arkadaşlarımızın ve muhterem hemşehrilerimizin teveccühü ile almış olduğum bu kutsal görevi yaklaşık 6 yıldır yönetim kurulumuzun ve desteğini esirgemeyen dava arkadaşlarımızın engin desteği ile en iyi şekilde yürütmeye çalıştık.
 
 
Bütün zorluklara rağmen davamızın ve partimizin, Başarısı için mücadele verdik. Birlik ve beraberlik içinde olunduğu zaman başarı kazanılabileceğini gösterdik.
 
 
İktidar partisinin bütün engellemelerine ve tüm devlet imkanlarını kullanmalarına rağmen 30 Mart Mahalli seçimlerinde Belediye Başkanlığını tekrar partimize kazandırdık.Bundan sonra işimizin daha zor olduğunun bilincindeyiz.
 
 
Belediye Başkanımızın önündeki zorlukları biliyoruz.Bir dönemde belediye işlerinin ne kadar bozulduğunun da farkındayız.Başkanımızın bütün zorlukların üstesinden geleceğine teşkilat ve partililer olarak iştenlikle inanıyoruz.
 
 
Her zaman ve her ortamda başkanımızın yanında olacağız.Bu dönemde de sahip olduğumuz teçrübe,bilği ve azimle Milliyetçi Hareket Partimizi ve Gülşehir imizi layık olduğu seviyeye getirme kararlılığındayız.
 
 
Yapılacak olan bu kongrede aday olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.Bunun bir hizmet yarışı olduğunu ,kongrenin kaybedeninin olmayacağını, bu görevi her arkadaşımızın en iyi şekilde yapacağına inancım tamdır.
 
 
Burada hepimizin amacı Milliyetçi Hareket Partisinin kazanmasıdır. 6 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan kongremize bütün partililerimizi ve hemşerilerimizi davet ediyorum.
 
 
Bu vesile ile Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir ilçe kongremizin ilçemize,ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini diliyor ve saygılar sunuyorum.
 
 
                                                                                Abdullah ERGEN
                                                                        MHP Gülşehir İlçe Başkanı