Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi; 2014 Mart Gülşehir Belediye Başkan aday adayları, İl ve İlçe Belediye encümenleri, MHP Gülşehir ilçe yönetimi bayramın 2. günü, Gülşehir parti binasında bir araya gelerek Kurban bayramını birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiler. MHP Gülşehir İlçe başkanı Abdullah ERGEN; Gülşehire MHP mührünü vurarak, Gülşehirimizi tekrar yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. dedi.
        Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı Abdullah ERGEN yaptığı açıklamada; Gülşehir MHP olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz, AK Partili belediyede heba edilen 5 yılıda telafi edecekprojelerimizle, Gülşehirli vatandaşlarımızdan çalınan 5 yılı, Aday adaylarımızın gerçekleştireceği projeler, MHP ilçe yönetim kurulu olarak bizim projelerimizle de birlik ve beraberlik içerisinde, Gülşehir'imizi sanatta, sporda, sanayide, turizmde, sağlıkta, tarımsal  kalkınmada, altyapı çalışmaları ile vatandaşımızın yaşayabileceği şehir haline Allah'ın izniyle getireceğiz. Tahrip edilen değerlerimizi, talan edilen şehrimizi tekrar inşa ve imar edeceğiz. Aday adaylarımızın bilgi, proje, ülkü, değer paylaşımı, fikir alış verişi yaparak istişare etmeleri, ortak milli değerler ve şehrimizin gelişmesi için duydukları heyacan ve kaygı bizleri daha da umutlandırmaktadır. Zaman içerisinde açıklayacağımız projelerimizle, sizlerin teveccühüne layık olmak istiyoruz. Mübarek Kurban Bayramı, başta şehrimiz, Türk-İslam alemi ve İslam dünyası için hayırlara vesile olması, dualarımla hepinizin bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevdiklerinizle sağlıklı ve mutluluk dolu bayramlar geçirmenizi dilerim. dedi.

        MHP İlçe başkanı ve beraberindeki heyet Nevşehir MHP il başkanlığına bayram ziyareti gerçekleştirdi. MHP MYK üyesi Sahir SOLMAZ'ında bulunduğu Nevşehir MHP İl binasında gerçekleştirilen bayramlaşma merasiminde, MHP il başkanı Göksel TAŞÇI; ziyaretten ve birliktelikten duyduğu mutluluğu Gülşehir MHP belediye başkan aday adaylarına ve MHP  ilçe yönetimine teşekkür ederek belirtti. aynı zamanda İslamın bayraktarlığını yapan Türk Milletinin ve İslam aleminin bayramını kutladı.