AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamasında; ‘Ülkemizin ilk gençlik merkezlerinden birine sahip olan Gülşehir ilçemizde fiziki şartları nedeniyle sağlıklı hizmet veremeyen gençlik merkezimiz yeni binasına taşınıyor.

Yaklaşık 10 yıldır yapılması beklenen ancak yer konusunun çözülememesi nedeniyle geciken yeni gençlik merkezimiz, bakanlık nezdinde yaptığımız girişimler sonucunda yer tahsisinin yapılmasıyla modern ve yeni binasına taşınacak. Mülkiyeti Hazineye ait ve Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilmiş olan Cumhuriyet Mahallesindeki eski Tomurcuk Anaokulu binasının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ‘Gençlik Merkezi’ olarak tahsis edilmesine dair işlemler başlatıldı. Birkaç gün içinde tadilat çalışmaları başlayacak ve yeni gençlik merkezi binamız en kısa sürede Gülşehir ilçemize kazandırılacak.

Ülke genelinde yaptığı stadyumlar, spor tesisleri ve gençlik merkezleri ile gençliğe ve geleceğimize yatırım yapan Ak Parti hükümetimize, ilgili bakanlıklarımıza teşekkür ediyor, gençlerimize, öğrencilerimize ve Gülşehir’li hemşehrilerimize hizmet verecek olan gençlik merkezinin hayırlı olmasını diliyorum.’ dedi.