AK Parti Nevşehir 24. Dönem Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider Gülşehir ilçesinde vatandaş ve esnafları ile buluştu.

Seçim çalışmaları kapsamında Gülşehir ilçesini ziyaret eden Gizligider ilk olarak Eğrikuyu köyünde Cuma namazını eda ettikten sonra köy halkiyla hasbihal etti. Ardından eski parti teşkilatlarıylada bir süre sohbet eden Gizligider Gülşehir ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gülşehir ziyaretinin sonunda 2 mahallede toplanan ev hanimlarıylada bir süre görüştü. 

1 Kasım'da gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekilliği Erken Genel seçimleri öncesi  seçim çalışmalarına Gülşehir ilçesinde devam AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider’e Gülşehirli vatandaşlar ve esnaflar büyük ilgi gösterdi. 

Gülşehir'den Partili yöneticilerinde eşlik ettiği ziyarette, Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, 1 Kasım seçimleri için destek istedi. 
Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gülşehirli vatandaşlar ve esnaflar, AK Parti  iktidarları döneminde yapılan alt yapı ve üst yapı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 

Gülşehir ilçesinde esnaflara hayırlı işler dileyip kısa sohbetler de yapan Gizligider, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak erken seçimlerin hayırlar getirmesini temenni ederek; “ Gülşehirli vatandaşlarımız  bizlere olan yakın ilgi ve sevgi bizleri oldukça sevindirdi.Vatandaşlarımız İstikrarlı Günleri Özledi. Gittiğimiz her yerden tekrar çağrılıyoruz, bu bizleri çok sevindiriyor. AK Parti halkımızın partisidir ve halkımızın kendini bulduğu bir partidir. Yapılacak olan erken genel seçimlerde AK Parti’nin oy oranını arttırarak yine iktidara geleceğine inanıyoruz. Bugüne kadar sizler oylarınızla AK Parti’ye destek verdiniz, bu seçimlerde yine destek vereceğinize inanıyorum. Ve inanıyorum ki Herkes sabirsizlikla 1 Kasım da ülkemiz üzerindeki oyunu bozmayi hedefliyor.” diye konuştu.