MHP İlçe Başkanı Kalfaoğlu acemi birliğini almak için ortak hareket çağrısı yaptı.


 Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av.Burak Kalfaoğlu yaptığı açıklamasında; Değerli Fib Haber ekibi, "Acemi Birlikleri Taşraya Taşınıyor" başlıklı haberinizle başlatmış olduğunuz kampanyaya gönüldenden destek oluyorum. Nevşehir'imizin yerel ekonomisini güçlendirmek için bu bulunmaz fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi için başta Mecliste görev yapan Milletvekillerimizin, şehrimizde yaşayan siyasetçi, iş adamı bürokrat ve en önemlisi de değerli Nevşehir halkının gerekli hassasiyeti göstererek e-mail kampanyanıza destek vermeye davet ediyorum dedi.

Kalfaoğlu Memleket menfaatleri adına yapılacak her iş her hizmet için varız, topyekün birlik ve beraberlik göstererek Nevşehir gücümüzü ortaya koymak için bütün sivil toplum örgütlerini de bu kampanyaya davet ediyorum.

ACEMİ BİRLİĞİ HAKKIMIZ

 

Maksat bağcıyı dövmek değil, maksat üzüm yemekse bu işin siyasi boyutunu bir kenara bırakıp; AK Partilisi, CHP’lisi, MHP’lisi, BBP’lisi, STK’ları, kentin kanaat önderleri bir araya gelip es geçilen, görmezden gelinen ve bir kez daha hakkı gasp edilmeye çalışılan Nevşehir'in hakkı olan Acemi Birliğini almalıyız.

 

DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIYIZ

 

Bu gün birlik, bu gün dayanışma, bu gün Nevşehir için el verme günü. MHP olarak konunun sonuna kadar takipçisi olarak, Nevşehir'in hakkının bir kez daha gasp edilmemesi için mücadeleci tutumundan kesinlikle taviz vermeyecektir. Yıllardır Nevşehirli’nın beklentisi olan Acemi Er Eğitim Alayı’nı Nevşehirimize getirmek, o iradeyi ortaya koymak,AK Partili üç Milletvekili Belediye Başkanlarıyla zor olmasa gerek.

 

SİYASET İKİNCİ PLANDA

 

Nevşehirli hangi görüşten, fikirden olursa olsun Askeri Er Eğitim Kışlası’na sahip çıkmalıdır, çıkmak zorundadır. Zaman birlik günüdür, zaman Nevşehir için, Nevşehir'in geleceği için bir olma günüdür.

 

Ülkücüler bu birlikteliğe bu gün ışık tutuyor, Nevşehir için haydi diyor. Haydi Nevşehir, Acemi Er Eğitim Alayı’na sahip çık, unutulmuşluğunun karşılığını unutanlara hatırlatmak için vakit kaybetme. Yeter kaybettiğin vakit diyor tüm Nevşehirli hemşerilerimizi duyarlı olmaya davet ediyoruz.”