NEVŞEHİR(MHA) 55 Kişilik AK Parti Milletvekili aday adayları listesinde genç ve dinamik oluşuyla dikkat çeken birkaç isimden biri olan AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. Hüsnü Güneş’in Sivil toplum kuruluşlarına olan ziyaretleri aralıksız sürüyor.

İl Merkezinde seçim çalışmalarına yoğunluk veren AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. Hüsnü Güneş, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’yü ziyaret etti. Güneş, Ziyaretinde Birlik Başkanı Ördü’den ilimiz esnaf ve sanatkarının sorunlarına dair bilgiler aldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Güneş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Seyit İnce’yi de ziyaret ederek İnce’den ticaret ve sanayi odasının çalışmalarıyla ilgili bilgiler edindi.

Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretleri kapsamında Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğini de ziyaret eden ve burada Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi ile görüşen AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. Hüsnü Güneş, Vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak ve korumak için canlarını gözlerini bile kırpmadan veren Tüm Şehitlerimizin ve bu uğurda yaralanan gazilerimize millet olarak minnet borçlu olduğumuza da dikkat çekti.