Kıymetli Dostlarım,

7 Haziran 2015 günü demokrasi tarihimiz açısından çok önemli olduğuna inandığım 25. Dönem Parlamento seçimlerinde AK Parti'den milletvekili olabilmek için aday adayı oldum. Bu yola çıkarken önce Yüce Rabbime, daha sonra bilgime, deneyimime, yüreğime ve siz değerli hemşerilerime güvendim.

Şükürler olsun ki değerli hemşerilerimiz bizi bağırlarına bastılar, teveccüh gösterdiler.

Herkes bilmelidir ki; davamız ne vekillik ne de mevki makam davası değildir.

Davamız Halka Hakka hizmet davasıdır.

 

AK Parti'den aday adayı olan tüm arkadaşları kutluyorum. AK Parti'nin değerli NEVŞEHİR Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyor ve aday arkadaşlara davamız yolunda başarılar dilerim. Önemli olan Türkiye’ye, Nevşehir’de, milletimize hizmet etmektir.

AK Partimize yaptığım resmi başvurumuzdan bugüne kadar

desteklerini esirgemeyen, kapısını gönlünü açan başta İl teşkilatı olmak üzere, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, Merkez İlçe Başkanlığımıza, Kadın Kolları Başkanlığımıza, Gençlik Kolları Başkanlığımıza, İlçe Başkanlıklarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve tüm AK Parti teşkilatımız ile sivil toplum kuruluşlarına, derneklere, esnafımıza ve tüm NEVŞEHİR’li hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bu süreçte değerli basın mensupları da bizim gözümüz kulağımız, ışığımız oldu. NEVŞEHİR’li hemşehrilerimize

ulaşmamıza vesile oldukları için teşekkür ediyorum.
Aday adaylığım süresince manevi destek veren, uzaktan yakından çok sayıdaki yol arkadaşım kardeşlerime sonsuz şükran ve minnetlerimi sunuyorum. 


En kalbi selam ve Saygılarımla...

                                                                          Av. Hüsnü GÜNEŞ