Güneş’in Hedefi Büyük

NEVŞEHİR(MHA) Bu yıl içerisinde faaliyete geçip, kısa sürede isminden bahsettiren Kapadokya Spor Kulübü, 2015 yılında daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

Nevşehir’de spor alt yapısının güçlendirilmesi, ilimize ulusal ve uluslar arası başarıların daha fazla kazandırılmasını sağlamak amaçlarıyla kurulan Kapadokya Spor Kulübü 2014 Yılında elde ettiği başarıların sayısını yeni yılla birlikte daha da artırmak hedefinde.

Kulüp Başkanlığı Nevşehirli Av. Hüsnü Güneş’in üstlendiği ve İstanbul’da bulunan iş adamlarının desteklediği Kapadokya Spor Kulübü bu yıl içerisinde başta atletizm branşında olmak üzere bazı spor dallarında elde ettiği ulusal başarıların yanına uluslar arası başarılarda eklemeyi planlıyor.

Geçtiğimiz yıllarda maddi ve manevi açıdan yeterince destek görmediği için ülkemizin büyük Spor kulüpleri adına yarışıp destek görmek isteyen gençlerimizin desteklenmesi, ilimiz adına yarışmalara katılarak ilimize ulusal ve uluslar arası başarılar kazandırıp Milli takımlarımızda boy göstermesi için kurulduğu günden bu yana sporcularımıza önemli ölçüde destek veren Kapadokya Spor Kulübü 2015 yılında Nevşehir’in adından söz ettiren önemli Spor kulüplerinden biri olmaya devam edecek.