MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız gürbüz eşliğinde Kadın Kolları seçime 2 gün kala seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz Başkanlığında ki kadınlar 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlere 2 gün kala kapı kapı ziyaretlerde bulunuyorlar. MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz yapmış oldukları ev ziyaretlerinde MHP iktidarında Nevşehir’e gelecek olan yatırımları, kadınlara verilecek önemli ve Nevşehir’in gelişmesi konusunda yapılacak olan çalışmaları anlattı.

Gürbüz, ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi olarak iktidara yürüyoruz. İnanıyorum ki Nevşehir halkı da bizimle birlikte iktidara yürüyecektir. AKP iktidarı boyunca unutulan Nevşehir MHP iktidarıyla şahlanacaktır. MHP’li kadınlar olarak ev ziyaretlerimizde MHP iktidarıyla birlikte Nevşehir’e gelecek olan hizmetleri anlatıyoruz. Ev ziyaretlerinde bulunmuş olduğumuz kadınlarımız MHP ile yürüyeceklerini söylediler. Tüm bunları kadınlarımızdan duymak bizleri son derece mutlu ediyor’’ dedi.