AK Parti Hacıbektaş İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah DEMİR, İlçedeki gençlik kolları teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek, gençliğin üzerine düşen misyonunu vizyonunu ve 2019 seçimlerinin önemini teşkilat mensuplarına anlattı.

AK Parti Hacıbektaş İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah DEMİR, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Başkanlarıyla buluşarak gelecek süreçte gençlik kolları olarak neler yapılması gerektiği,  teşkilat yapısı ve önemi gibi konularda gençlerle istişare yaparak çalışmalara devam edeceğiz dedi.

Gençlik Kollarının işe daha sıkı sarılması gerektiğini şu sözlerle anlattı. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerini geride bıraktık artık 2019 yılı 31 Mart’a yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanmalıyız.

 Gençlik Kolları olarak hiç ara vermeden faaliyetlerimize devam etmeliyiz İlçe Üniversitemiz, liselerimiz, çalışan gençliğimiz,  kendini toplumun dışında hisseden gençlerimiz, bizim kimseyi dışlamak gibi bir lüksümüz yok. Bu noktada sporla, sanatla, fikirle gönüllere girerek hepsine ulaşmamız gerekiyor.

Hamdolsun ben Hacıbektaş Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak sizlerden razıyım, Rabbimde sizlerden razı olsun değerli genç kardeşlerim. Zor günlerde güzel bir duruş sergilediniz bundan sonra daha iyi günler görebileceğimize inanıyorum.

Değerli dava kardeşlerim. Şimdi tekrar 2019 yerel seçimlerine hazırlanıp sandık günü tüm kurullarımıza varana kadar tam bir teşkilat disiplini ile çalışmalı bu süreçten itibaren tekrar 'Bismillah ' deyip başlamalıyız. Temel prensibimiz, hiçbir genç kardeşimizi dışarıda bırakmamaktır.

"Temel amacımız gönül kazanmak"

Bir olalım iri olalım diri olalım...

                                                                                         EMRAH DEMİR

                                                                                           HACIBEKTAŞ AK PARTİ

                                                                                     GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI