Hacıbektaş Ak Parti Gençlik Kollarının organize ettiği ev ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. AK Partili gençler her akşam mahalle mahalle gezerek ev ziyaretleri yapıyor. 

Hacıbektaş ilçesinde Samimi bir havada geçen ziyarette vatandaşın sorunları dinlendi ve çözümler üretildi. AK Parti Hacıbektaş Gençlik Kolları Başkanı Emah Demir, AK Partili gençler olarak sorunların çözümüne katkı sağlamak adına durmadan çalıştıklarını ifade ederek "Yüklendiğimiz misyon doğrultusunda her gün her gece mahalle mahalle ev ziyareti yapıyor vatandaşımızın sıkıntısını dinleyip çözüm üretiyoruz" dedi.

Hacıbektaş Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emrah Demir, Gençlik Kolları Üyeleriyle birlikte ev ziyaretleri yaparak soğuk kış günlerinde bizlere gönlü sicak yüreği sıcak vatandaslarimizi ziyaret ederek bir bardak sıcak caylarini içerek hoş ve güzel bir sohbet etmiş olduk. Ziyaretimizde bizleri gönül kapılarını açan Hacıbektaşlı vatandaşlarımız, AK partimize her daim tam destek olacaklarini dile getirdiler. Bizlerde kendilerine teşekkür etmiş olduk. İnşallah hep birlikte "Bir olacağız iri olacagiz diri olacagiz" dedi.