AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe Hacıbektaş ilçesini ziyaret ettiler.

"Hacıbektaş hakettiği Belediyeciliğe 31 Mart'ta kavuşacak"

Hacıbektaşlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, 31 Mart'taki yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Şenay Gök için destek istedi.

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Hacıbektaş ilçesini ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmaların yerinde inceleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Sevgi ve hoşgörü diyarı Hacıbektaş’ımızın yollarını Nevşehir İl Özel idare tarafından kumlama çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor‬. Hacıbektaş AK PARTİ Belediye Başkan adayımız Şenay Gök ile 31 Mart’ta AK Belediyeciliğe kavuşacak‬ inşallah. Yolumuz da bir sevdamız da bir‬ Sevdamız Nevşehir Gönül Belediyeciliği" dedi.

Menekşe: "Hacıbektaş'ta Değişim Vakti..."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Hacı Bektaş-ı Veli’nin bizlere miras bıraktığı güzide İlçemiz Hacıbektaş’ımızdayız.Genel Merkez İç Anadolu Bölge koordinatörümüz Ekrem Görçeker ve beraberindeki heyetle birlikte seçim ofisimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek 31 Mart seçimlerinin istişarelerini gerçekleştirdik. Ardından güzel ilçemizde Hacıbektaşlı vatandaşlarımıza yapacağımız hizmetler için Başkan adayımız Şenay Gök ile projelerini yerinde inceledik.Artık Hacıbektaş'ta değişim vakti geldi. Hacıbektaş'ı 31 Mart'ta AK Belediyecilik hizmetleriyle buluşturacağız" dedi.

Menekşe, Hizmete özlem duyan bir İlçe, Ak belediyeciliğe ve Ak kadrolara özlem duyan bir İlçe Hacıbektaş’ımızda yol kumlama çalışmalarımız devam ediyor, 31 Mart’ta Ak Gönüllü kadrolarımızla Hacıbektaş’ta kazanan Ak davanın Ak neferleri olacak " dedi.

Videoyu izlemek için tıklayınız...