AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, Hacıbektaş İlçesi ve Köylerini Ziyaret Etti. Güne Hacıbektaş ilçesi ziyareti ile başlayan sonrasında Şeker Pancarı Hasadına Katılan Milletvekili Açıkgöz'ün sonraki durağı Sadık, Avuç, Aşağıbaraklı ve Belbaraklı köylerini ziyaret etti.

Hacıbektaş'ın Avuç, Sadık, Aşağıbaraklı ve Belbaraklı köy halkının bağrına bastığı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada; " Hacıbektaş'ta Köylerimize yaptığımız AK hizmetleri istişare ettik. Durmadan çalışmaya devam. Hemşerilerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Açıkgöz, köy ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamasında; "Hacıbektaş ilçemize bağlı Sadık Köyü'müzdeyiz.Her an bir ve beraber olduğumuz hemşerilerimize, köy içine yapılan asfaltın tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Daha sonraki durağımız güzel Avuç köyüne oldu. Hemşerilerimizle hasbihal edip, köylerimizin gelişimi için istişarelerde bulunuyoruz." dedi.
 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada TBMM çalışmalarına ara verdiğimiz bu günlerde ilçelerimizi ve köylerimizi ziyaret ederek hemşerilerimizle hasbıhal etmeye ve yapılan hizmetleri değerlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Hacıbektaş ilçemizi ve köylerini ziyaret ederek tamamlanan ve yapımına devam eden projeleri yerinde görmüş olduk dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün Hacıbektaş köy ziyaretine Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, AK Parti Nevşehirmerkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz'de eşlik etti.