Hacıbektaş’ın Ustası Kim Olacak?

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde yerel seçimler dikkat çekici bir sonucu da beraberinde getirebilir.

Hacıbektaş Belediye başkanlığı koltuğunda 10 yıl süre ve iki dönemdir oturan iki ayrı isimden birinin ustalık dönemine imza atabileceği gözlenen Hacıbektaş ilçesinde bu ismin kim olacağı 31 Mart 2014 sabahı belli olacak.

İlçede 1994 – 2004 Yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan Mustafa Özcivan, bağımsız belediye başkan adayı olarak seçime girerken, 2004-2014 Yılları arasında yine iki dönem belediye başkanlığı koltuğunda oturan Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu Cumhuriyet Halk Partisinin adayı olarak seçime giriyor.

Her iki isimden birinin belediye başkanlığını kazanması durumunda Hacıbektaş ilçesi tarihine geçeceği şüphesiz. Zira Hacıbektaş belediye başkanlığı koltuğunda iki dönemden fazla oturan belediye başkanı şu ana kadar olmamış.

Öte yandan Hacıbektaş ilçesinde yıllardır Belediye hizmetinden mahrum kalan vatandaşlar ise yeni bir arayışla Hacıbektaşın değişen güleryüzü olan Yusuf koçak ismine sıcak baktığı bildirildi.Özellikle yıllardır hizmet alamadıklarından yakınan Hacıbektaşlı vatandaşlar artık yeter bu seçimlerde herşey Hacıbektaş için bu yüzden bu defa  AK Partiyle iktidarın gücünü ilçemizde tam olarak hissetmek istiyoruz diyor...