Hakan Tekin, Uçhisar AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. 

Resmi Başvuru öncesinde www.fibhaber.com'a ziyarette bulunan AK Parti Uçhisar Belde Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Tekin, bugün aday adaylık dosyasını ilçe başkanlığına teslim edecek.

Uçhisar Belediye Başkanlığına aday adayı olan Hakan Tekin, gazetemiz FİB Haber'i ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ile bir süre görüştü. Tekin, Uçhisarlı hemşehrilerimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, gülümseyen, uzatılan eli geri çevirmeyen, darda kalanların yardımına koşan bir anlayışla doğduğum, büyüdüğüm, sevdam olan Uçhisar'a hizmet etmek için belediye başkan aday adayı oldum. Hizmet yarışında hep birlikte partimizin başarısı için çalışacağım ifadelerini kullandı.

Tekin'e ziyaretinde eşlik eden ve Uçhisar Belediye Başkanlığına Aday adaylığı gündeme gelen Yukarı mahalle muhtarı ve Kapadokya Emlak işletme sahibi Sayın Nihat Serhat'ta yaptığı açıklamasında; 31 Mart 2019 da yapılacak olan Yerel seçimlerde Uçhisar Belediye Başkanlığı için aday adayı olmayacağını bu konuda kendisine güvenenlere ve teveccüh gösterenlere teşekkürlerini ifade etti. 

Muhtar Nihat Serhat, Uçhisar Belediye Başkanlığı için bu işi layıkıyla yapacağına gönülden inandığı hemşehrisi Hakan Tekin'e tam destek olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal, AK Parti Uçhisar Belediye Başkan aday adayı Hakan Tekin'e başarılar dileyerek teşekkür etti.

Tekin’in önümüzdeki günlerde İl Başkanlığında yapacağı resmi müracaatı ile Uçhisar Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayacağı tahmin ediliyor. Parti teşkilatı tabanından Tekin'e desteklerin müracaatı sonrası artacağı ifade ediliyor.

Hakan Tekin Kimdir?

19.03.1979 Tarihinde Uçhisar'da Dogdum. İlk Ve Orta Öğrenimim Uçhisar da Tamamladım. Nevşehir Meslek Lisesini Bitirdikten Sonra Bilgisayar Programcılık Mezunu Oldum. 12 Yıl Boyunca Nevşehir de Bilgisayar Satış Tamir üzerine Ticaretle Uğraştım.  2010 Yılından Beride Türktelekom Nevşehir İl Müdürlüğünde Teknik Personel Olarak Calışmaktayım. Sporla İlgilenmeyi Severim. 12 Yıl Hisarsporda Amatör Olarak Futbol Oynadım. Yöneticilik Yaptım. AK Parti de Kuruluşundan Bu Yana Gönül Verdim. Gençlik Kollari İl Yönetiminde Bulundum. O Tarihten Beride Parti üyeligim Devam Etmektedir. Eşim de AK Parti Kadın Kollari İl Yönetiminde Yıllarca Hizmet Etti.   Evliyim Ve 2 Kız Çocugum Var.