Kaymaklı Belediye Başkanlığı için bugün Aday adaylığı müracaatında bulunan Halit Elma,resmi başvurusunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Salih Açıkgöz'e teslim etti.

2009 yılından beri yürüttüğü Kaymaklı Kasabası Belediye başkanlığı görevine bir dönem daha talip olan Halit Elma aday adaylığı için gerekli olan evrakları AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'e takdim etti. 

Son 4 yıllık çalışmalarından örnekler veren Başkan Elma, görevde bulunduğu süre içerisinde her zaman ve her platformda yanlarında olan AK Parti Nevşehir İl ve İlçe Teşkilatlarına ve Milletvekillerine teşekkür etti.
 
2023 vizyonu çerçevesinde hedeflerini anlatan Başkan Elma, AK Parti iktidarı ile birlikte Kaymaklı için her türlü çalışmaları gerçekleştireceklerini ifade etti. Kaymaklı için gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeye devam ettiği her projede Allah rızası için çalışmalar yürüterek beldesine hizmet etmeye çalıştığını belirten Halit Elma, 2014 yerel seçimlerinin ülkemize şehrimize ve beldemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na müracaat ederek Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlık seçiminde Kaymaklı'dan aday adaylık başvurusunu yapan Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma inşallah kasabamız için hayırlı olur dedi.
Elma, '' Hepinizin bildiği üzere ilimizin güzide beldelerinden bir tanesi olan Kaymaklı Kasabamızda bir dönem belediye başkanlık görevini yaptım. İnşallah ikinci dönem belediye başkanlık seçimlerinde de partimizi ve halkımız bana bir kere daha göreve layık görürler.
 
Elma,Kaymaklı Kasabamızda ilk dönem yaptığımız işleri ve yapacağımız işleri tamamlayıp kasabamızı Kapadokya Bölgesinin göz bebeği haline getireceğiz''dedi.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve merkez ilçe teşkilat üyeleri Başkan Halit Elma'nın aday adaylık başvurusundan duydukları memnuniyeti dile getirerek hayırlı olması temennilerinde bulundu. Sıcak ve samimi bir havada gerçekleştirilen sohbetten sonra ayrıldılar..

Kaymaklı Kasabasına kattığı değerler ve özverili çalışmalarıyla dikkat çeken Başkan Halit Elma, 2014 yerel seçimleriyle birlikte Ak Parti iktidarının hizmetlerine devam edeceğini belirterek AK Parti İl teşkilat binasından ayrıldı.